Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

matrimoniale

Site-uri de intalniri, matrimoniale, id-uri de mess, retele de socializare si asa mai departe. Gaseste-ti jumatatea online!

Ai un astfel de site? Inscrie-l aici!

Un site activ de 7 ani, decent si serios, cu topuri, mesagerie, chat si forum. Este locul unde te poti simti ca acasa, unde doar limita bunului simt este ceruta. Te asteptam sa-ti faci noi prieteni si sa te distrezi alaturi de ei in impatimita lume virtuala.
http://www.patimi.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 4; Site-ul a fost adaugat: Mar 27, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Vino sa intalnesti oameni noi, intr-un cadru prietenos si agreabil. Nu trebuie sa petreci o seara intreaga cu o persoana de care nu esti interesat(a) cu adevarat. Ai nevoie doar de 7 minute. Este foarte simplu. Te inscrii pe site, iar noi te conactam pentru urmatorul eveniment Speed Dating. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul www.quickdating.ro.
http://www.quickdating.ro/
PageRank: 1/10
(Clickuri: 3; Site-ul a fost adaugat: Dec 27, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Alexandras Socials este un site care vrea sa creeze o punte intre America, Romania si Canada oferind ocazia cat mai multor doamne sa se bucure de noi oportunitati pentru a-si gasi un partener de viata in America si Canada, matrimoniale America, femeie caut barbat, casatorie America.
http://www.alexandras-socials.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 2; Site-ul a fost adaugat: Aug 3, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Portal cu salile si restaurantele din Arad si zonele din jur.Aici veti gasi sali de nunti precum si restaurante care organizaeaza nunti.
http://www.nuntiarad.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Jul 9, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Chat Online Romanesc - Singurul Chat cu WebCam din Romania. Intra pe cea mai mare comunitate de chat din Romania, un chat al romanilor din intreaga lume. Gaseste-ti noi prieteni dintre miile de utilizatori ai acestui Chat romanesc prin mIRC sau site cu aplet Java, mibbit, flashirc
http://romaniachat.eu
PageRank: 3/10
(Clickuri: 3; Site-ul a fost adaugat: Apr 30, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Experienta pentru viitor. Prima agentie matrimoniala din Romania, Agentia Concordia-Tomi, are o experienta de peste 20 ani in acest domeniu si o impartaseste tuturor celor care vor sa-si schimbe viitorul.Agentia Matrimoniala Concordia-Tomi ofera servicii de intermediere matrimoniala persoanelor singure, care doresc sa-si gaseasca jumatatea, sa intemeieze o familie sau doar sa scape de singuratate.
http://www.agentiaconcordia.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 6; Site-ul a fost adaugat: Apr 25, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Sort listings by: In ordine alfabetica Date Clickuri Rank    crescator | descrescator