Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

terapii alternative

Solutii din medicina naturista, ceaiuri, plante medicinale, acupunctura si oricare alte terapii alternative pentru sanatate.

Terapeutic.ro promoveaza medicina alternativa pentru tratarea diferitelor afectiuni prin terapia Bowen. Terapia Bowen a fost conceputa in anii ’50 de renumitul Thomas Ambrose Bowen in Geelong care desi nu avea o pregatire de specialitate in domeniul medicinei, rezultatele obtinute au facut din el un terapeut celebru. Terapia Bowen poate trata o larga varietate de afectiuni ale organismului uman, pornind de la dureri de spate, anxietate, atacuri de panica si ajungand la ameliorarea afectiunilor
http://www.terapeutic.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Feb 26, 2016) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Lifetech Romania va ofera aparatura medicala de uz casnic de ultima generatie, la cel mai bun pret de pe piata. Principalul obiectiv este multumirea clientilor. Produsele firmei Lifetech Romania se bazeaza pe principiul campurilor electromagnetice de joasa frecventa, asemeni fizioterapiei din spital.
http://lifetechromania.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Nov 24, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
E timpul sa afli ca acolo unde apar probleme, se ivesc intotdeauna si solutii! Daca ai suferit un accident, ai pierdut pe cineva drag, ti-ai pierdut slujba, sanatatea sau, pur si simplu, nu-ti mai gasesti drumul in viata, e foarte probabil sa traiesti o trauma. Traumele netratate la timp conduc la dificultati majore in viata de zi cu zi. Specialistii nostri in terapia traumei iti pot oferi ajutor. Puteti beneficia si de programul de asistare gratuita.
http://www.psihotrauma.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jul 17, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Hofigalonline este un magazin virtual de suplimente alimentare si cosmetice pe baza de plante. Produsele Hofigal sunt exclusiv naturale si reprezinta o alternativa pentru o viata sanatoasa. Hofigal este un brand 100% romanesc, cu produse premiate la concursuri internationale. Acum produsele pot fi achizitionate cu usurinta de pe magazinul online.
http://hofigalonline.ro/
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jul 9, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Edmed.ro este un portal on-line de educaţie medicală iniţială şi continuă care oferă metode noi şi moderne de învăţare, folosite cu succes la nivel internaţional. Sistemul de autoevaluare on-line prin efectuarea testelor de anatomia şi fiziologia omului, de genetică şi ecologie umană stimulează acumularea de noi cunoştinţe şi formarea de noi capacităţi de gândire.
http://www.edmed.ro
PageRank: 4/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jul 3, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
NATURA NOASTRA- asigura consultatii si recomandari medicale gratuite, pentru utilizatorii produselor achizitionate din magazinul propriu. Compartimentul de consultanta va sta la dispozitie si va raspunde la intrebari privind starea d-voastra de sanatate.
http://www.naturanoastra.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jul 1, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Colon Help este un medicament complet natural ce te ajuta sa slabesti sanatos si rapid. Cu o cura de slabire si colon help poti slabii raapid. Colon help contine vitamine si minerale ce ajuta la o slabire rapida si sanatoasa.
http://www.colonhelp.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jun 30, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Pe site-ul nostru gasiti informatii despre uleiul Krill Oil recomandat de Dr Oz. Gasiti parereri, sfaturi, beneficii ale acestui ulei. Tratamentele cu ulei krilloil se folosesc pentru colesterolul ridicat si multe alte afectiuni.
http://www.ulei-krilloil.com
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Apr 6, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Pe lângă metodele de lucru, practicianul trebuie să ştie care este atitudinea ce trebuie adoptată în relaţia cu copilul cu autism cât şi cu familia acestuia. Pacientul nu este copilul cu autism, ci familia copilului cu autism. Faţă de alte cursuri din România, nu ne dorim în mod obligatoriu ca toţi cei care încep cursul, să îl termine şi aceasta doar pentru a încasa taxa de curs. În funcţie de implicare, cursanţii vor fi eliminaţi sau se vor autoelimina.
http://www.cursuriautism.ro/
PageRank: 4/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Mar 20, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Un site dedicat diverselor metode naturale pentru curatarea si detoxifierea colonului. Sfaturi si sugestii despre cum sa ai un colon sanatos si cum sa il protejezi.
http://www.curedetoxifiere.com
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Feb 3, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Sort listings by: In ordine alfabetica Date Clickuri Rank    crescator | descrescator