Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

saloane infrumusetare

Saloane de coafura si cosmetica. Aceasta este sectiunea dedicata site-urilor ce promoveaza saloane de infrumusetare.

Ghidul online al saloanelor de infrumusetare din Bucuresti;coafura, frizerie, cosmetica, remodelare corporala, epilare definitiva, make-up
http://www.saloaneinfrumusetarebucuresti.ro/
PageRank: 0/10
(Clickuri: 7; Site-ul a fost adaugat: Feb 28, 2016) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Centru de slabire in Arad. Tratament anticelulitic in Arad, lifting facial, vibromasaj, impachetari in Arad. Centrul spa Arad va ofera diagnostic corporal si tratament cu infrarosii. Va asteptam la centrul nostru de infrumusetare in Arad.
http://www.kastelcenterspa.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Sep 19, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Slim Concept este un salon specializat in remodelare corporala si tratamente faciale. Va oferim pechete complexe care includ masaj anticelulitic, cavitatie, radiofrecventa, vacuum, electrostimulare, dermocell, microdermabraziune, impachetari anticelulitice, tratamente cosmetice faciale.
http://www.slimconcept.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Jul 9, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Unghii false la domiciliul clientei in Bucuresti va ajuta sa nu mai pierdeti timpul deplasandu-va la salon.Fie ca alegeti o manichiura clasica sau aplicarea de gel uv aveti garantia unei lucrari realizate cu materiale de o calitate exceptionala.
http://www.unghiitehnicebucuresti.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Apr 2, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Luiza Burhai, make-up artist profesionist, ofera la domniciliu servicii de machiaj de mireasa, machiaj de seara (smokey eyes), machiaj pentru ocazii speciale si petreceri, stilizare sprancene si aplicare gene false. Organizeaza cursuri de automachiaj pentru cele care isi doresc sa invete tehnicile de aplicare impecabila a produselor cosmetice. Pentru detalii si preturi, accesati www.luizaburhai.com sau sunati la 0749209352.
http://www.luizaburhai.com
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Apr 1, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Centrul Orhideea Spa va pune la dispozitie o gama variata de tratamente corporale. Printre terapii se numara exfolieri corporale, impachetari cu efect detoxifiant sau hidratant, dar si alte tratamente cu scopuri specifice nevoilor fiecarei persoane.
http://www.orhideeaspa.ro/terapii-corporale
PageRank: 2/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Feb 13, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Vindem si aplicam extensii din par natural Remy cel mai modern tip de extensii din lume la ora actuala, nou in Romania si recomandat de Geta Voinea sunt extensiile de par cu clipsuri. Acestea au un sistem de prindere discreta cu clame click-clack, sunt din par 100% natural si se pot vopsi sau coafa (cu ondulatorul, cu placa).
http://www.extensii-par.com
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Nov 18, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Siteul este un portal online care are ca scop mai buna orientare a persoanelor care vor sa isi shimbe coafurile sau vor sa vada ce mai este nou in moda de pretutindeni.Avem ca si principal subiect categoria nuntilor si in aceasta privinta tot ceea ce este legat de ocazii speciale de la rochii pana la accesorii.
http://www.coafuri-nunti.ro/
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Jul 24, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Salon coafura, salon cosmetica, hair stylist, manichiura, pedichiura, vopsit, coafat, tratamente par, machiaj, masaj, oja semipermanenta, unghii cu gel, extensii par, rasta, coafura mireasa, mise. Abonamente coafor, produse cosmetice profesionale.
http://www.mariancotoi.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Jul 18, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Body Concept iti ofera timpul de care ai nevoie pentru a te mentine in forma si pentru a avea un corp de invidiat, slabire, slabire rapida, wellness, remodelare corporala, liposuctie, cavitatie, radiofrecventa, miha bodytec, cavishape.
http://www.bodyconcept.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: May 17, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Sort listings by: In ordine alfabetica Date Clickuri Rank    crescator | descrescator