Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

cabinete medicale

Cabinete medicale de stomatologie, medicina interna, recuperare si intraga gama de servicii medicale oferite intr-un cabinet autorizat.

Ce trebuie sa sti daca ai un copil cu epilepsie? Citeste articolele de pe www.neurologiepediatrica.ro sau mergi la un consult cu copilul tau. Vei sti cum sa ai grija de copil iar crizele nu te vor speria.
http://neurologiepediatrica.ro/
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Dec 16, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Clinica stomatologica stituata in centrul Bucurestiului, unde profesionalismul serviciilor stomatologice si comfortul pacientilor sunt pe primul plan. Echipa medicala, tehnologia de ultima generatie, serviciile stomatologice integrate reprezinta alte atuuri pentru care pacientii vor apela la noi.
http://www.justsmile.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Nov 4, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Centrul de chirurgie oftalmologica Visionclinic ofera urmatoarele servicii oftalmologice: •Consultatii oftalmologice •Operatii de cataracta •Operatii pentru corectarea miopiei •Operatii pentru corectarea hipermetropiei •Operatii pentru corectarea astigmatismului
http://www.visionclinic.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Sep 22, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Cabinet de optica medicala care va ofera ochelari de calitate Germana dar si consultatie oftalmologica gratuita pentru depistarea problemelor oftalmologice sau pentru tratamente ale lentilelor sau a ochilor. Benefiati de reduceri considerabile in achizitionare ochelari de vedere si oferte pentru ochelari de soare.
http://real-optic.ro/
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Aug 12, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Prima clinica privata care ofera servicii medicale de pregatire preoperatorie pentru chirurgie cardiovasculara si neurochirurgie. Exmedica este prima clinică privata care oferă servicii medicale de pregătire preoperatorie pentru chirurgie cardiovasculară și neurochirurgie, avand in echipa sa elita medicilor din Romania. Din echipa noastra de medici fac parte medici de renume
http://www.exmedica.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jun 27, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Produsele oferite de magazinul nostru virtual Optipar.com sunt: Rame ochelari, Ochelari de vedere, Lentile de contact, Ochelari de soare, Solutii de curatare, Accesorii, Ochelari de protectie. Vizitati magazinul nostru virtual si comandati produse online . Pretul ochelarilor de vedere comandati online: mai mici cu 40% fata de magazinele stradale!
http://www.optipar.com
PageRank: 2/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Mar 8, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Cabinet medical deschis de 10 ani in Bucuresti, va ofera o gama larga de servicii medicale formata din analize complete de laborator, servicii de medicina muncii, specialitati medicale (medicina de familie, medicina interna, ORL, cardiologie, nefrologie, oftalmologie, etc.). Cabinetul medical se afla in contract cu toate casele de asigurari din Bucuresti astfel se pot efectua servicii medicale de laborator pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist.
http://www.medicormedical.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Mar 1, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Suntem un cabinet stomatologic care a inteles ca cea mai buna recomandare o constituie insusi actul medical, de la plan de tratament pana la supraveghere post tratament. Pacientii beneficieaza de acest act medical fiind aproape de nevoile lor, astfel incat sa dispuna de toate informatiile necesare.
http://dentoplus.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Feb 22, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Beneficiaza de consultanta psihologica oferita de doi dintre cei mai renumiti psihologi la nivel national. Cabinetele noastre din Pitesti si Bucuresti va stau la dispozitie cu servicii de consiliere psihologica si alte servicii conexe.
http://centrupsi.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jan 14, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Oferim servicii complete de consiliere pshilologica pozitiva individuala si de cuplu dar si psihoterapie sau evaluare psihologica. Va asteptam cu o gama completa de servicii in cabinetul nostru din orasul Pitesti, judetul Arges.
http://www.psihologiepitesti.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jan 13, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Sort listings by: In ordine alfabetica Date Clickuri Rank    crescator | descrescator