Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

servicii curatenie

Firme care ofera servicii de curatenie la domiciliu si nu numai. In aceasta categorie intra curatatoriile de covoare, spalatoriile si echipele care ofera servicii la domiciliu. Aici este locul site-urilor care promoveaza firme ce ofera servicii de curatenie!

Folosind personal cu experienta indelungata in domeniul curateniei, Pure Clean ofera servicii de curatenie profesionale in Bucuresti si in judetul Ilfov, atat pentru segmentul rezidential case, vile, apartamente cat si pentru cel comercial.
http://www.pureclean.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Oct 12, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Oferim servicii de curatat covoare,mochete,canapele,tapiterii auto,saltele la domiciliul clientului cu aspiratoare profesionale.
http://www.curatat-tapiterii.com/
PageRank: 1/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Apr 8, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Desfasoaram activitate in domeniul recuperarii si reciclarii deseurilor periculoase, deseurilor feroase si neferoase. Autorizatii necesare desfasurarii activitatii in domeniul taierii, debitarii, dezmembrarii si valorificarii deseurilor feroase ( fier, inox, table, span, plumb, acumulatori uzati ) si neferoase ( cupru, aluminiu, alama, bronz, etc ) aliajele acestora sub forma de bucati si span, cat si recuperarii si colectarii deseurilor periculoase
http://www.remat-dobroiesti.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Mar 22, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Global Cleaning Solutions ofera servicii de spalatorie auto la domiciliu la cele mai ridicate standarde. Vopseaua masinii dumeavoastra va fi protejata in procesul de spalatorie auto la domiciliu. Substantele folosite sunt bio-degradabile.
http://www.fara-apa.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Mar 22, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
firma de curatenie ce va ofera servicii de curatenie generala sau curatenie de intretinere, atat pentru mediul rezidential cat si commercial
http://bluehand.ro/
PageRank: 2/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Mar 8, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Suntem o firma de curatenie din Sibiu, prestam servicii de curatenie in Sibiu si imprejurimi. Experienta vasta dobandita in Norvegia, prestam servicii de calitate: curatenie speciala dupa constructor sau dupa petreceri, curatenie generala, spalam mochete cu aparat performant. Curatam covoare, mochete, tapiterii.
http://firmacurateniesibiu.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Mar 5, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
SC SOLUTION ATAC SRL ofera solutii profesionale in sectorul de igiena si sanatate publica, pentru siguranta si confortul dumneavoastra. Preturile sunt accesibile, discutabile pe baza de contract, in functie de gradul de infestare si marimea suprafetelor ce trebuie igienizate, asociate perfect cerintelor si nevoilor familiei sau salariatilor dumnevoastra.
http://www.solutionatac.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Mar 5, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Firma de curatenie,dornica sa satisfaca cat mai multi clienti,cu o echipa tanara,experimentata,muncitoare,serioasa si foarte punctuala,cu echipamente de ultima generatie si detergenti profesionali,asteptam sa lucram pentru dumneavoastra sau pentru compania dumneavoastra,avem preturi forte accesibile.Nu ezitati sa ne contactati.
http://www.arky.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Mar 3, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Curatatoria de covoare Clean Carpet ofera servicii profesionale de spalare covoare. Spalatorie covoare in Bucuresti cu livrare gratuita la domiciliu
http://www.spalacovorul.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 3; Site-ul a fost adaugat: Feb 26, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Iti dam posibilitatea sa alegi serviciile de care ai nevoie, cand ai nevoie, ori de cate ori ai nevoie. La toate astea se mai adauga si optiunea de a incheia un abonament pe o perioada determinata.
http://curatenie-civila.ro/
PageRank: 2/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Feb 18, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Sort listings by: In ordine alfabetica Date Clickuri Rank    crescator | descrescator