Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

filmari si fotografie

Servicii foto si video, fotografii si inregistrari la diverse evenimente: nunti, botezuri, majorate, inmormantari, etc. Aici este locul site-urilor ce promoveaza serviciile unor fotografi profesionisti sau amatori.

In fotografia de nunta incerc sa combin mai multe sitluri fotografice si sunt de parere ca prin limitarea la un singur stil nu pot starni emotiile pe care le urmaresc si doar astfel pot crea imagini care sa evoce amintiri minunate o viata intreaga.
http://www.raduadrian.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jan 5, 2014) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Organizam evenimente speciale in viata unui cuplu, respectiv nunti si botezuri, punand la dispozitia clientilor aranjamente florale, decoratiuni pentru sala de festivitati si alte servicii de nunta. Experienta noastra vine in intampinarea exigentelor celor care vor sa-si impreuneze sufletele pentru totdeauna, sau a celor care vor sa crestineze un nou membru al familiei. Suntem convinsi ca impreuna putem sa cream o atmosfera stralucitoare in jurul evenimentului vostru, chiar mai mult decat atat,
http://www.shineevents.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jul 22, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Fotografii profesionale facute de cei mai buni fotografi din Constanta. Fotografiile sunt facute de fotografi profesionisti pentru a imortaliza momente unice. Fotografi Constanta, fotograf nunti, fotograf botezuri, fotograf profesionisti, fotografi pentru orice ocazie.
http://hello-pixel.com
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Apr 7, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Fotograf nunta Iasi cu experienta. Realizez fotografii excelente pentru nunti, botezuri sau alte evenimente cu aparatura profesionala. Aici puteti vedea in intregime galeria mea foto si puteti sa va convingeti de calitatea imaginilor.
http://www.luxmariaj.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 4; Site-ul a fost adaugat: Apr 4, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Se spune ca imaginile reprezinta etern amintirile. Drept pentru care, Albumisim iti ofera cea mai diversificata colectie de albume foto. Fie ca vrei un album foto pentru nunta, botez, sau sa marchezi toate etapele importante din viata de familie, iti putem crea cele mai impresionante albume foto personalizate. Poti opta, de asemeni, si pentru albume foto digitale sau fotocarte. albume foto, album foto, foto carte, albume foto nunta, fotocarte, albume foto personalizate, albume foto digitale
http://www.albumisim.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Apr 2, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Site de promovare produse si servicii penturu nunti, exclusiv pentru orasul Craiova: localuri si restaurante, fotografi si cameramani, formatii de muzica live sau DJ, aranjamente florale, artificii, bucatari, ospatari, chelneri, coafura mirese, fantani de ciocolata, invitatii, limuzine, open-bar.
http://www.craiova-nunti.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Mar 24, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Folosind tehnica filmari cu dslr George Grigore reuseste sa imbine regia unui film cu spontanaitatea unui eveniment jurnalistic, imbinanad aceste doua domeni intr-un singur domeniu numit videografie . In cele mai multe cazuri George Grigore nu inseamna un singur om ci o echipa formata din cel putin doi operatori, capabili sa surprinda cu profesionalism cele mai frumoase clipe din viata dvs( fie ca este vorba despre nunta, botez , zi de nastere) , cat si momente placute din companiea dvs.
http://george-grigore.com
PageRank: 0/10
(Clickuri: 2; Site-ul a fost adaugat: Mar 23, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Urmeaza sa va uniti destinul alaturi de persoana iubita, sa impartasiti sentimentele unui legamant pentru viitor, sa impartiti energie si bucurie alaturi de prieteni, sa savurati succesul alaturi de colegi sau partenerii de afaceri, toate in cadru unei petreceri de neuitat? Atunci www.nuntadj.ro va sta la dispozitie, pentru a da o nota calda, de romantism si euforie oricarei petreceri. Experienta de peste 11 ani ii confera lui Dj Michael posibilitatea sa se diferentieze de ceilalti dj printr-o
http://www.nuntadj.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Mar 21, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Tehno Art Media este o companie ce oferă servicii profesionale de producţie audio-video şi soluţii eficiente de promovare a produselor dumneavoastră. Compania noastră oferă o gamă largă de servicii audio-video şi soluţii eficiente de promovare a produselor dvs. Contact : office@tehnoartmedia.ro Site: www.tehnoartmedia.ro Tel : 021.252.26.28; 0744.865.309; 0761.102.432; 0726.478.408;
http://tehnoartmedia.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Feb 28, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Send Maxfilm realizeaza o filmare de nunta incredibila. De la aparatura folosita pana la editarea video, procesul de productie este ireprosabil. Va invitam sa vizualizati portofoliul nostru si sa va convingeti de calitatea filmarilor de nunta pe care le-am realizat. Realizam de asemenea si photobookuri superbe.
http://www.maxfilm.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Feb 1, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Sort listings by: In ordine alfabetica Date Clickuri Rank    crescator | descrescator