Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

Contabilitate

Servicii de contabilitate pentru firme, asociatii si alte persoane juridice. Aici gasiti site-uri de contabilitate si informatii in domeniul financiar-contabil. Tot aici veti gasi preturi, servicii si adrese ale unor contabili priceputi.

Daca sunteti contabil si oferiti astfel de servicii sau dimpotriva, aveti nevoie de servicii de contabilitate, aici este categoria potrivita pentru dumneavoastra.

Succes in afaceri!

Firma de contabilitate Bucuresti asigura servicii totale juridice si de contabilitate, precum si expertiza contabila si consultanta financiara, infiintari de firme, consultanta juridica, servicii de fiscalitate, salarizare, analiza manageriala, declaratii fiscale, si servicii conexe de contabilitate ce aduc solutii calificate de integrare contabile si de resurse umane, totul cu maxima seriozitate si la cel mai bun pret.
http://aviconta.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Oct 17, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Contabilitatea este elementul cheie al afacerii tale. In functie de ce se intampla cu contabilitatea, compania ta va fi una de succes sau nu. Tu ce iti doresti pentru compania ta? In contabilitate se afla banii. Banii reprezinta motorul companiei. O contabilitate fara cusur, inteligenta, iti spune unde sunt bani tai si cum ar trebuisa fie alocati eficient. Acest lucru genereaza decizii de succes si prosperitate in mod continuu. Pe scurt: Contabilitate inteligenta = decizii de succes = companie
http://www.firmadeconta.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Aug 9, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Contabil cu studii superioare, lucrez: contabilitate, evidenta Salariati, Analiza financiara. - Solutii legale pentru Reducerea taxelor/impozitelor. - Rezolv cele mai dificile aspecte contabile. - Orice domeniu: servicii, comert intern, import/export, productie, constructii, transport, etc. -Tarife rezonabile si flexibile.
http://www.contabilitateabucuresti.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Apr 4, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
EXEGENS MANAGEMENT CONSULTANTS este o companie de consultanta si training in productivitate, calitate si controlling. Productivitatea este o modalitate prin care se pot furniza unelte si metodologii de imbunatatire a performantei pentru a obtine rezultate rapide, valabile si masurabile pentru companiile de productie, servicii si comert.
http://www.exegens.com
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Mar 25, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
JContSoft va ofera programe de facturare, gestiune, vanzari si contabilitate. Gratuit 30 de zile fara nicio obligatie
http://www.jcontsoft.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Feb 6, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Oferim la standarde internationale servicii pentru administrarea imobilelor (intocmire liste contabilitate in partida simpla, casierie, intocmire declaratii fiscale lunare,citire apometre, depunere declaratii cu certificat digital conform legii, administrare tehnica cu mici reparatii, ) cu personal calificat pe baza cursurilor de administrare imobile. Precizam faptul ca suntem certificati ISO 9001:2008 – Standardul International al calitatii.
http://www.techuv.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Feb 5, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
In cazul in care aveti nevoie de servicii profesionale de audit si contabilitate, Clever Audit reprezinta solutia optima. Suntem o echipa dinamica si cu o experienta foarte mare in domeniul financiar, portofoliul nostru de clienti fiind foarte vast.
http://cleveraudit.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jan 14, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Tuluc Services ofera servicii de contabilitate, consultanta fiscala, furnizare si management a fortei de munca: contracte de munca, state de plata, depunerea electronica a declaratiilor fiscale si Intocmirea si transmiterea electronica a INTRASTAT.
http://www.conta-service-tuluc.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Dec 21, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Stim cat de greu este sa gasesti un contabil bun in Bulgaria. De aceea noi venim in intampinarea nevoilor tale cu servicii profesionale realizate de un contabil din Bulgaria specializat pe tot domeniul contabil din Bulgaria. Alegeti un contabil din Bulgaria cu tarife bune si servicii ireprosabile.
http://www.contabilitate.bg
PageRank: 1/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Dec 12, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Totul despre contabilitate, monografii contabile, servicii de contabilitate si evaluare pentru Bucuresti si Ilfov oferite de expert contabil/ expert evaluator membru CECCAR/UNEVAR. servicii de salarizare personal si resurse umane, relatia cu ITM si institutiile statului.
http://www.liderconta.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Dec 2, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Sort listings by: In ordine alfabetica Date Clickuri Rank    crescator | descrescator