Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

Termeni si Conditii

Termeni si conditii privind inscrierea si acceptarea site-urilor in director

  • Dupa inscrierea in director site-urile urmeaza sa fie aprobate de un editor. Aprobarea poate dura pana la 48 de ore de la data inscrierii.

 

  • Linkul reciproc spre paginile noastre nu este obligatoriu dar se recomanda in cazul in care doriti o mai buna promovare in cadrul directorului nostru. Site-urile partenere vor fi afisate inaintea site-urilor simple in categorii si vor beneficia de link pe prima pagina. Linkurile si bannerele pentru link reciproc le gasiti in emailurile primite la confirmarea inscrierii in directorul nostru.

 

  • Nu sunt acceptate site-urile care incalca legislatia, drepturile de autor sau sunt adresate exclusiv adultuilor (in aceasta categorie intra si cele cu jocuri de noroc, produse din alcool si tutun, etc.). De asemeni nu vor fi acceptate site-urile care exploateaza credulitatea anumitor vizitatori promitand castiguri fabuloase, bani peste noapte si altele asemenea.

 

  • Nu sunt acceptate site-urile gazduite pe subdomenii de genul 3x.ro , go.ro si asa mai departe.

 

  • Nu sunt acceptate site-urile a caror descriere nu este conforma cu continutul sau a caror descriere este scrisa incorect. Descrierea trebuie sa fie clara si utila, nu o insiruire de cuvinte cheie fara noima.

 

  • Ne rezervam dreptul de a corecta anumite greseli de ortografie si exprimare precum si incadrarea site-urilor in categorii. De asemeni ne rezervam dreptul de a respinge site-urile care nu indeplinesc termenii si conditiile de mai sus.

Termeni si conditii privind publicitatea pe site-ul nostru

Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.