Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

joburi

Site-uri cu oferte de locuri de munca. Fie ca sunteti in cautarea unui job sau detineti un site care intermediaza locuri de munca, aceasta categorie va este destinata.

Categorii
Featured
bestworker.ro este o sursa de informare activa si interactiva ce aduce in primplan cele mai noi stiri, studii & analize si nu in ultimul rand, oportunitati de interes pentru vizitatori (joburi, proiecte, parteneriate, evenimente). Cititorii sunt incurajati sa-si exprime intr-un mod liber punctele de vedere, sa-si impartaseasca propriile experiente profesionale si personale si, de ce nu, sa reflecteze la propriile demersuri profesionale, din postura de angajat sau antreprenor.
http://bestworker.ro
PageRank: 4/10
(Clickuri: 31; Site-ul a fost adaugat: Feb 9, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Nu doar ca iti oferim cea mai potrivita persoana dar la randul nostru recrutam diferite persoane pentru aceasta sarcina motiv pentru care suntem asa o mare incantare pentru toata lumea atunci cand ni se cere ajutorul.
http://www.bonamenajeracompany.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Dec 19, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Site recrutare Site-ul de recrutare a Webhelp Romania, multinationala specializata in outsourcing. Recrutam cunoscatori de limbi straine, dornici de o cariera intr-o multinationala lidera pe piata europeana. job.webhelp.ro
http://job.webhelp.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Dec 14, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Agentia de bone Sitters pune accentul pe calitate, profesionalism si incredere! Noi rezolvam problemele, impreuna cu voi parintii! Agentia noastra intermediaza legatura dintre bonele, ingrijitorii de batrani sau menajere si familiile interesate de servicii profesionale.
http://www.sitters.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 2; Site-ul a fost adaugat: Nov 21, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Personalul agentiei de bone proBona are peste 5 ani experienta in domeniul evaluarii si selectiei personalului. Psihologul agentiei de bone proBona este acredit de Colegiul Psihologilor din Romania. La agentia de bone ProBona procesul de selectie este unul riguros
http://www.probona.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 2; Site-ul a fost adaugat: May 4, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Platforma www.oferte-de-munca.ro ofera sansa angajatorilor de a aloca proiectul celui care are abilitatile necesare de a-l duce la bun sfarsit, asigurandu-va in acelasi timp o calitate ridicata a serviciilor oferite. Freelancerii pot gasi proiecte in domenii precum: IT, juridic, management, consultanta, financiar, constructii, sanatate, educatie, mediu, cercetare, turism, jurnalism, resurse umane, audit etc. Pentru orice detalii, contactati-ne la office@oferte-de-munca.ro sau la: 0724.370.347.
http://www.oferte-de-munca.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 3; Site-ul a fost adaugat: Apr 5, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Anunturi locuri de munca in tara si strainatate. Oferte de munca postate de companiile angajatoare pe domenii de activitate. Gaseste locul de munca dorit si aplica cv.
http://demunca.biz
PageRank: 0/10
(Clickuri: 3; Site-ul a fost adaugat: Mar 31, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
concursuri/anunţuri de angajare în instituțiile publice românești, instituțiile europene, oportunităţi de angajarea în companii/firme private din străinatate (în special UE) și din țară, internship-uri și metode de dezvoltare a carierei.
http://pjobs.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Mar 10, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Servicii de recrutare si servicii Resurse Umane. BIA ofera servicii profesioniste de recrutare si servicii in domeniul resurselor umane.Valorile care ne ghideaza, si anume Profesionalism, Pasiune si Parteneriat stau la baza succesului companiei.
http://www.bia.ro
PageRank: 4/10
(Clickuri: 2; Site-ul a fost adaugat: Feb 22, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
extrajob - locuri de munca fara comision. Loc de munca in strainatate. Contracte de munca in Europa.
http://www.extrajob.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Jan 8, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Sort listings by: In ordine alfabetica Date Clickuri Rank    crescator | descrescator