Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

gradinite scoli facultati

Gradinite particulare si de stat, scoli, licee, colegii si facultati. Aici este locul tuturor site-urilor ce promoveaza unitati de invatamant de orice nivel, de la gradinite pentru copiii prescolari, pana la universitati de stat sau particulare, indiferent de profil.

Aprendis este un centru de formare profesională recunoscut de Ministerul muncii și Ministerul Educației din România care defășoară urmatoarele programe de formare profesionala: Curs Inspector resurse umane Curs Formator Curs Contabil Curs Inspector SSM Curs Cadru tehnic PSI Curs engleza Curs germana
http://www.aprendis.ro
PageRank: 4/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Feb 10, 2016) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Ai ajuns la locul potrivit pentru a invata sa conduci. Scoala de soferi DRIVE SCHOOL Bucuresti va ofera programe pentru adolescenti si adulti in vederea obtinerii permisului de conducere in functie de nevoile si situatia dumneavoastra
http://www.scoaladesofericatb.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 7; Site-ul a fost adaugat: Feb 3, 2014) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Misiunea noastra este dezvoltarea unui mediu pentru copii bazat pe inalta pregatire profesionala, continuitate si perseverenta, prin strategii didactice moderne, adaptate noilor generatii si pentru o viata bazata pe principii solide.
http://www.gradinitawebster.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Nov 18, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Ai abilitati de sofer dar nu ai permis? Te asteptam la Scoala de Soferi Autostar situata in Bucuresti, sector 6, unde poti sa te perfectionezi cu instructori calificati, pe urmatoarele masini : Dacia Logan,Ford Fiesta, Renault Clio. Nu rata aceasta ocazie.
http://www.autostar.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Oct 9, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Cursuri Video Online - Internet Marketing in 10 Pasi. Va propunem cursuri video online. Primul curs: Internet Marketing in 10 Pasi va invata cum puteti sa va lansati o afacere online, cum sa va extindeti afacerea pe internet si cum puteti castiga bani online. Principalele capitole trateaza: Cursuri Video Online - Internet Marketing in 10 Pasi retele retea sociale media seo sem google faceboo
http://www.ecursurionline.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Mar 28, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Toate cursurile organizate de Centrul de formare profesionala “Formare Plus” sunt autorizate de catre ANC-Autoritatea Nationala pentru Calificari (CNFPA), in urma absolvirii fiind eliberate certificate de calificare sau absolvire (dupa caz), recunoscute la nivel national si in statele membre ale Uniunii Europene.
http://cursuri-calificare.com
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Mar 18, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Misiunea Scolii Gimnaziale nr. 12 "B.P. Hasdeu" este de a transforma elevi in viitori cetateni ce fac onoare familiei si comunitatii in care traiesc.
http://scoala12bphasdeu.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Mar 12, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Pro Edu este un magazin virtual online didactic care comercializeaza softuri si produse educationale pentru copii si parinti.
http://www.pro-edu.ro/
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Mar 6, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Pentru ca in stupul nostru, gradinita privata Bucuresti Busy Bees Academy nimic nu se face in zadar, pregatim copii pentru a face fata situatiilor din viata de zi cu zi, ne folosim de activitatile cotidiene dezvoltandu-le simtul practic si siguranta de sine.
http://www.busybees.ro/
PageRank: 2/10
(Clickuri: 2; Site-ul a fost adaugat: Dec 21, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
La gradinita particulara Anitta din Timisoara veti descoperi un centru educational de calitate, ce ofera un confort deosebit, alimentatie sanatoasa precum si prezenta saptamanala a medicului pediatru.
http://www.anitta.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Aug 16, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Sort listings by: In ordine alfabetica Date Clickuri Rank    crescator | descrescator