Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

educatie si informatii

Site-uri cu informatii din domenii diverse. Se spune ca omul cat traieste invata, deci aceasta sectiune nu este doar pentru site-urile cu profil educational destinate elevilor, ci pentru orice site-uri cu informatii din domenii diverse.

Categorii
Partner
Secrete inedite din domenii diverse: hipnoza, iluzionism, manipulare, afaceri si multe altele. Totul in limba romana si pe intelesul tuturor.
http://www.aflasecrete.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 36; Site-ul a fost adaugat: Apr 16, 2012) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Cursuri formare, calificare si perfectionare Investeste in tine si pregateste-te pentru o lume neprevazuta! Educatia continua, educatia non-formala te pregateste sa iti traiesti viata pe care o visezi! www.uneltepentrudezvoltare.ro
http://www.uneltepentrudezvoltare.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 2; Site-ul a fost adaugat: Jan 20, 2014) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Informatii despre Imperiul roman. Imbogateste-ti cultura ta generala si afla lucruri noi despre acest imperiu si in general de istorie.
http://www.imperiul-roman.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jan 14, 2014) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Ador Copiii reprezinta comunitatea familiilor adoptive din tara noastra, tocmai de aceea, in cazul in care aveti nevoie de informatii legate de adoptii de copii din Romania, va sfatuim sa intrati pe site sau sa contactati direct asociatia.
http://www.adorcopiii.ro/
PageRank: 2/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Jan 7, 2014) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
SC TOP QUALITY MANAGEMENT SRL este o companie cu capital integral romanesc a carei activitate este organizarea de cursuri autorizate ANC de formare, specializare si perfectionare din diverse domenii. La TOP QUALITY MANAGEMENT, clientul este intotdeauna pe primul loc. Clientii nostri includ peste 3.000 de organizatii din toate domeniile de activitate reprezentand societati comerciale, administratii publice, institutii de invatamant si de cercetare, ONG-uri precum si numeroase persoane fizice.
http://www.cursuriautorizate.ro
PageRank: 4/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Nov 7, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Anunturi si oferte de meditatii la matematica, romana, engleza si alte materii pentru gradinita, generala liceu si facultate. Peste 8000 de meditatori ofera meditatii in majoritatea oraselor din Romania. anunturi-meditatii.ro
http://anunturi-meditatii.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Oct 14, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Cursuri de fotografie. Atelier de fotografie, studiul luminii, compozitie, fotografia de portret, macro, peisaj, eveniment si alte teme fotografice cu aparatura profesionala din dotare.
http://www.cursfoto.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Sep 29, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Gradinita Piticii Nostri din Bragadiru ofera servicii profesionale de educatie copiilor dumneavoastra, precum : after school, before school, scoala de vara, petreceri pentru copii, program de weekend pentru zonele : sector 5, Cornetu, Mihailesti, Bragadiru, Clinceni .
http://www.piticiinostri.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Jul 18, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Pe siteul nostru poti avea posibilitatea de a simula examenul de permis, exact asa cum este el, oferindu-ti intrebari exact ca la examen. Intra si incearca sa faci cat mai multe chestionare pentru a lua si tu pemisul din prima.
http://www.e-drpciv.org
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Apr 6, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Site-ul se adreseaza in primul rand celor care doresc cunoasterea matematicii la un nivel de baza, decent. Problemele propuse sunt insotite de solutii complete si de teoria necesara rezolvarii. Utilizatorul poate genera si rezolva probleme de acela┼či tip, iar apoi poate verifica solutia si rezultatul obtinut. Sunt prezentate subiecte propuse la diferite examene si concursuri: Bacalaureat, Evaluare Nationala, Olimpiada de Matematica, Concursul de Matematica Aplicata "A. Haimovici".
http://www.pro-matematica.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Apr 5, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Sort listings by: In ordine alfabetica Date Clickuri Rank    crescator | descrescator
Partneri