Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

tehnologie si electronice

Computere si componente, laptop-uri, electronice, electrocasnice si tot ce tine de tehnologie, aparatura si tehnica fina.

Aici e locul magazinelor online specializate pe tehnologie de ultima generatie, gadgeturi, televizoare, camere de supravegheat, tehnica de paza si protectie, transmisie-receptie si asa mai departe.

Call tracking pentru publicitatea online si offline. Cresterea numarului de conversii telefonice din publicitatea online si offline.
http://www.invox.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Feb 23, 2016) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
FleetMap pune la dispozitie sistem performant de monitorizare flota prin GPS. Optand pentru serviciul de Monitorizare GPS auto veti putea securiza flota, urmari consumul de combustibil si multe altele. Puteti alege unul dintre pachetele de Monitorizare flota sau Management flota, sau ne puteti contacta pentru o oferta personalizata.
http://www.fleetmap.eu
PageRank: 0/10
(Clickuri: 2; Site-ul a fost adaugat: Feb 15, 2016) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
INSTAL MONTAJ FIRE SOLUTIONS ofera toata gama de produse pentru sistemele de stingere cu apa tip sprinkler, drencer sau ceata de apa in conformitate cu normele romanesti, FM, NFPA, VdS.Proiectarea sistemelor antiincendiu in conformitate cu normele romanesti, SM, VdS sau NFPA o realizam cu programul de calcul licentiat SprinkCAD.
http://stingereincendiu.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Jan 30, 2014) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Noi, echipa Super Klima Instalatii, stim ca instalarea unui aparat de aer conditionat presupune mult mai mult decat simpla achizitie a produsului,asa incat noi va propunem o gama larga de aparate de aer conditionat pentru ca stapanim toate problemele care pot aparea, iti putem face viata mai usoara, ocupandu-ne noi de toate aspectele instalarii aparatului de aer conditionat.
http://www.aer-conditionat-super-klima.ro
PageRank: 4/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jan 28, 2014) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Case de marcat fiscale cu garantie nelimitata distribuite de Dianex Serv in toate judetele tarii. Instruire, fiscalizare incluse in pret distribuite.
http://www.case-marcat-fiscale.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Aug 9, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Intra chiar acum pe site-ul nostru pentru a comanda cele mai bune panouri fotovoltaice incepand de la 0,59 euro/watt. Cu siguranta o sa gasesti o multime de oferte si reduceri, www.pvgroup.ro .
http://pvgroup.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Jul 30, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Accesorii telefoane mobile, piese gsm la cele mai mici preturi din Romania. Cel mai bun pret pentru display i9100 original .
http://www.magazingsm.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jul 29, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Suntem o firma importatoare si distribuitoare de produse IT. Activam in piata din romania din anul 2011 si online din 2012. In prezent ne-am consolidat o pozitie pe piata locala din Constanta si incercam prin intermediul website-ului sa ne consolidam aceeasi pozitie de succes si pe piata online nationala. Venim in intampinarea clientilor cu o gama de produse variata din toate domeniile IT ( foto video, televizoare, monitoare, calculatoare, laptopu-uri, telefonae mobile, smartphone-uri, tablete).
http://www.future-it.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jul 29, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Beneficiati de calitate superioara si rapiditate la orice reparatie efectuata! Servicii oferite de Service Laptop Expert Constanta: reparatie placa de baza laptop, reparatie placa video, schimbare ecran spart sau defect, reparatie mufa alimentare, inlocuire tastaturi si hard, instalare Windows, instalare drivere, devirusare, curatare de praf, schimbare pasta procesor, reparatie laptop orice model! Tel: 0767241240. Web: www.laptop-expert.net/
http://www.service-laptop-constanta.com/
PageRank: 1/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jul 27, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Aplicatii pentru spitale normativ I7-02 si standard IEC 60364-7-710, Monitorizarea rezistentei de izolatie, Relee pentru masurare si monitorizare, Relee pentru monitorizare curent rezidual, Dispozitive de test, supraveghere, localizare, instalatii electrice, protectie, medie tensiune, circuite control, protectie diferentiala, UFC 107E, UFC107E, UMC 107E, UMC107E solutii complete pentru locatii medicale pentru monitorizarea si localizarea defectelor de izolatie electrica
http://www.bender.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Jul 24, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Sort listings by: In ordine alfabetica Date Clickuri Rank    crescator | descrescator