Director web exclusivist - Doar site-uri de calitate!

constructii

Site-uri si afaceri in domeniul constructiilor civile si industriale. Materiale de constructii, cartiere rezidentiale si orice alt subiect ce tine de acest domeniu.

Izolatia Termopol realizeaza lucrari de izolatie termo, hidro si fonica pentru mansarde, acoperisuri, pereti exteriori si interiori cladiri, terase de bloc, plansee, subsoluri, poduri tehnice etc. cu materii prime de ultima generatie cu spuma poliuretanica si poliuree. Aplicari rapide (300mp pe zi) eficiente si cu durata de viata nelimitata.
https://termopol.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Feb 26, 2016) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Oferim o gama larga de servicii in domeniul securitatii la incedii : proiectare / consultanta / executie / mentenanta sistem si instalatii de prevenire si stingere a incendiilor.
http://www.securitatepsi.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Feb 23, 2016) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Firma de constructii executa sape mecanizate cu utilaje performante. Sapa mecanizata este cea mai buna solutie pentru finisarea pardoselilor.Costurile la materiale sunt la fel ca la sapele traditionale iar manopera este mult mai ieftina avand in vedere ca materialul semiumed este transportat prin furtune cuplate la masini de turnat sape.
http://www.tencuiala-sapa-mecanizata.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jan 29, 2014) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Echipamente CNC:routere mecanice si laser, gravator mecanic sau laser, photogravor laser,masini debitare polistiren,masini debitare lemn, masina pentru indoire materiale plastice,masina prelucrare bijuterii etc Servicii de debitare freza sau laser,gravura,taiere polistiren.
http://www.utilaj-cnc.ro
PageRank: 2/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jan 27, 2014) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Descopera oferta noastra de produse pentru izolatii, decoratiuni, ambalaje, aplicatii industriale atat pentru timpul liber cat si pentru sport. Solutii pentru amenajari ca profile decorative (de interior si exterior, extrudat, polistiren expandat, interior, fatade, poliuretan, duropolimer, tavan, flexibille) plinte decorative (tavan, pentru mascarea tevilor, flexibila) baghete pentru mascare tevilor, decoratiuni perete, scafe si rozete, coloane decoratiuni fatade case
http://nmc.com.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Jan 7, 2014) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Casaneo Construct - Construieste-ti cu noi, case ieftine, cu structura din lemn, case tip americane, din lemn si OSB, case de zidarie, din BCA sau caramida, case combinate- parter zidarie, etaj de lemn, in variante de constructii la cheie sau la rosu, la preturi foarte bune. Intra pe site sa vezi ofertele nostre, modele si proiecte de case, deja construite – http://www.casaneo.ro/
http://www.casaneo.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Jan 5, 2014) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Firma Stardors executa si comercializeaza usi de garaj,porti culisante si batante la preturi fara concurenta si calitate superioara.Usile Stardors pot fi manevrate manual sau electric in functie de nevoile beneficiarului. Aceasta facilitate provine din montajul unui sistem de arcuri calibrate pentru dimensiunea usii.
http://www.usi-garaj-stardors.ro
PageRank: 1/10
(Clickuri: 1; Site-ul a fost adaugat: Dec 12, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Nord Hire este o companie romaneasca specializata in demolari controlate ale structurilor de beton. Carotari in diafragme si placi din beton armat pentru instalatii sanitare, electrice sau de gaze reprezinta o zi obisnuita de lucru la Nord Hire. Perforari pentru ancore chimice, probe in beton, gauri de hota, decupare beton prin sistemul gaura langa gaura sunt deasemenea, lucrari intreprinse mereu. Echipa noastra are un background de peste 12 ani in demolari, carotari si taieri beton.
http://www.taierebeton.net
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Nov 29, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Tamplarie lemn stratificat. Producator usi interior, usi exterior, usi glisante, usi lemn stratificat exterior, usi din lemn de interior, obloane, rolete, ferestre, usi terasa si accesorii usi lemn masiv stratificat. Modele usi lemn interior. Usi interioare la cele mai bune preturi. Transport gratuit usi si montaj tamplarie Lapella Lemn.
http://www.lapella.ro
PageRank: 3/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Nov 27, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Instalatii sanitare: comercializam obiecte sanitare, centrale electrice, centrale termice pe gaz, baterii baie, cabine de dus, calorifere, radiatoare, cazi de baie, racorduri flexibile, chiuveta, bideu, rezervoare wc, boilere si accesorii baie. Montaj si service instalatii sanitare si instalatii termice. Sisteme de incalzire la cele mai bune preturi.
http://www.badehaus.ro
PageRank: 0/10
(Clickuri: 0; Site-ul a fost adaugat: Nov 27, 2013) Detaliile site-ului Report Broken  Listing
Sort listings by: In ordine alfabetica Date Clickuri Rank    crescator | descrescator